WIMBLEDON-SCHOOL

The Wimbledon Final - by Marta and Nevena from Serbia

Nase studentkinje Marta i Nevena iz Srbije isle su juce da gledaju Wimbledon finale u single muskoj konkurenciji i imale zaista nezaboravno iskustvo. Obe devojke vole tenis i veliki su navijaci njihovog sunarodnika Novaka Djokovica. Ovaj dogadjaj one nisu mogle propustiti i danas dele sa nama ceo dogadjaj.

Marta i Nevena nisu imale karte za mec, tako da su ponele sator u Wimbledon park i odlucile da kampuju. U 5 sati ujutro sledeceg dana kada su se probudile, red je poceo da se pomera. Bilo je tamo oko 5000 ljudi koji su cekali, tako da su bile srecne da su uspele da udju. Do 10 sati ujutro bile su unutar terena iduci pravo prema ‘Henmann Hill’.

Kada su usle upoznale su ostale navijace iz Srbije i zajedno su proveli dan. Nosile su zastave, majice i definitivno bile najglasnije navijacice na terenu. Nevena nam je rekla da je tamo najvise Federerovih navijaca tako da su morale da nadjacaju ostale da bi pokazale svoju podrsku Djokovicu. Devojke su divno izgledale zavijene u srpsku zastave i bile su snimljene za BBC. Kao sto svi znamo, Djokovic je bio najbolji u muskoj single konkurenciji i pobednik je Wimbledon teniskog sampionata 2015-te. Kada se pojavio na balkonu sa svojim trofejom, Marta, Nevena i njihovi prijatelji iz Srbije vikali su ‘Nole, mi te volimo’ i pocele klicati ‘Novak, Novak, Novak...’ Ukoliko pogledate video zapis, videcete ga kako salje poljubac. Taj poljubac bio je za nase devojke iz Srbije!

Toga dana kasnije Djokovic je setao sa jednog dela terena na drugi i Nevena ga je pozvalana srpskom. On se nasmejao, uzeo lopticu iz dzepa, i bacio je prema njoj. Savrsen kraj savrsenog dana!

Devojke su izabrale Wimbledon School of English zato sto su znale da ce teniski sampionat biti u vreme kada one studiraju. Ali da smo im rekli da ce se sve ovo dogoditi, da li mislite da bi nam verovale?

 

 

Your Comments: (0)

There are currently no comments for this post.
Back to top

Add Your Comments

 


To help prevent spam, please type the letters you see in the "Captcha" image below.
Press the refresh symbol for a different set of letters:

refresh captcha
Back to top